ua en ru

Допомогу в медзакладах країн НАТО отримали 398 українських військових, - Геращенко

Допомогу в медзакладах країн НАТО отримали 398 українських військових, - Геращенко Фото: Ірина Геращенко

Вона подякувала учасникам засідання Міжпарламентської ради Україна-НАТО за підтримку суверенітету України

В медичних закладах країн НАТО отримали допомогу 398 українських військовослужбовців. Про це заявила перший заступник голови Верховної Ради України Ірина Геращенко під час засідання Міжпарламентської ради Україна – НАТО, передає інформаційне управління Апарату ВР.

"Ми високо цінуємо, що саме за вашої підтримки 398 українських військовослужбовців отримали допомогу в медичних закладах країн НАТО", - зауважила Геращенко.

Віце-спікер висловила вдячність учасникам засідання Міжпарламентської ради Україна-НАТО за рішучу підтримку територіальної цілісності, незалежності та суверенітету України та закликала посилити міжпарламентську співпрацю.

Окрім того, Геращенко запросила учасників засідання здійснити робочий візит на схід України для ознайомлення з реальною гуманітарною та безпековою ситуацією на Донбасі.

Нагадаємо, на лікуванні та контролі в установах охорони здоров'я Міністерства оборони знаходиться 104 військовослужбовців Збройних сил, які отримали поранення під час антитерористичної операції.