ua en ru

Півзахисник "Динамо" Федорчук покинув клуб

Півзахисник "Динамо" Федорчук покинув клуб Фото: Валерій Федорчук (fcdynamo.kiev.ua)

Сторони розірвали угоду за обопільною згодою

Київський футбольний клуб "Динамо" Київ і півзахисник Валерій Федорчук за обопільною згодою вирішили припинити співпрацю. Про це повідомляє прес-служба "біло-синіх".

"Динамо" Київ дякує Валерія Федорчука за проведене в команді час і бажає удачі в подальшій кар'єрі ", - йдеться в повідомленні.

Валерій Федорчук перейшов в столичний клуб в лютому 2016 року. Перший час футболіст відновлювався, після чого став періодично виступати в основному складі. У сезоні 2016/17 Валерій провів в чемпіонаті України 8 матчів (забив 1 м'яч), в Лізі чемпіонів один матч. Також футболіст зіграв в матчі за Суперкубок України, внісши свою лепту в завоювання "Динамо" престижного трофея.

Нагадаємо, півзахисник київського "Динамо" і збірної України Сергій Сидорчук раніше всіх збірників приступив до тренувань. Днями до своїх партнерів можуть приєднатися Віктор Циганков та Володимир Шепелєв. А вже 26 червня, в день вильоту команди на збір в Австрію, в розташування колективу прибудуть і інші футболісти збірної України. Це Андрій Ярмоленко, Артем Бесєдін та Микола Морозюк.