ua en ru

У Полтавській області з території суду втік ув'язнений

У Полтавській області з території суду втік ув'язнений Фото: МВС

Незабаром втікача зловили

У Комсомольську Полтавської області з території міського суду втік 26-річний засуджений. Про це йдеться в повідомленні прес-служби ГУ МВС в Полтавській області.

Так, повідомляється, що житель Полтавського району відбував покарання за частиною 1 статті 122 Кримінального кодексу України (умисне нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості) з серпня 2015 року.

"У розшуку засудженого задіяли весь особовий склад виправного центру і співробітників міліції Комсомольська. Близько 16:00 втікача затримали на одній з вулиць міста", - йдеться в повідомленні.

Вирішується питання про внесення відомостей про подію в Єдиний реєстр досудових розслідувань за частиною 1 статті 390 Кримінального кодексу України (самовільне залишення місця обмеження волі або систематичне порушення громадського порядку чи встановлених правил проживання, вчинене особою, засудженою до обмеження волі).

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що двоє ув'язнених втекли з колонії у Тернопільській області. Невдовзі у МВС повідомили про упіймання втікачів.