ua en ru

Польща - Португалія: онлайн-трансляція матчу Євро-2016

Польща - Португалія: онлайн-трансляція матчу Євро-2016 Фото: Польща - Португалія онлайн Євро-2016

РБК-Україна проведе онлайн-трансляцію поєдинку

Польща - Португалія. Онлайн-трансляція матчу Польща - Португалія почнеться на РБК-Україна 21:30, а дивитися поєдинок можна на каналі "Україна". Роналду, що не забив ще на Євро, поведе свою команду на матч проти згуртованої Польщі.

30 червня, 22:00
Марсель, "Велодром"


Польща - Португалія 1:1
Гол: Левандовски, 2 - Санчес, 33

Португальці почали Євро в досить "сирому" стані. Не вигравши жодного матчу групи, португальці пробилися в плей-офф. Там вже команда Сантуша здобула першу перемогу. Та й та була вирвана лише на 117-й хвилині. Так що, з атакою у португальців є певні проблеми.

Хіба що, гра проти Хорватії, яка була фаворитом у поєдинку, показала дуже непоганий рівень захисту Португалії. У матчі проти поляків захисту також доведеться серйозно постаратися - попереду у Польщі зібрані дуже яскраві виконавці.

Цікаво, що обидві команди змогли пробитися до чвертьфіналу після матчів, в яких були зіграні экстратаймы. Такі ігри сильно впливають на фізичний стан гравців. З іншого боку, до фіналу Євро залишилося зіграти два матчі, на яких треба викластися максимум.

Польща - Португалія: онлайн-трансляція матчу Євро-2016Фото: Гжегож Крыховяк

Півзахисник збірної Польщі Гжегож Крыховяк:

"Ми пробилися далі, незважаючи на складну гру. Особливо важко було в другому таймі, коли нам насилу вдавалося тримати м'яч. Але команда у нас амбітна, ми дивимося далі чвертьфіналу. Потрібно прагнути вище. Хоча на даний момент ми показали далеко не все".