ua en ru

Польща планує побудувати швидкісне шосе до кордону з Україною

Польща планує побудувати швидкісне шосе до кордону з Україною Фото: пункт пропуску "Ягодин" (yagdn-(facebook.com-vizauacom)

Шосе буде закінчуватися на пункті пропуску "Ягодин"

Польща планує побудувати швидкісне шосе S12 до українського кордону. Про це повідомляє прес-служба Укравтодору.

Як повідомляється, шосе буде мати дві смуги в кожну сторону і закінчиться на пункті пропуску "Ягодин" україно-польського кордону.

Довжина траси складе 75 кілометрів. Планується будівництво семи вузлів з необхідною інфраструктурою (паркувальні місця, санітарно-побутові приміщення, комплекс автозаправних станцій та ресторанів тощо).

У підрядників буде 23 місяці, і результати їх роботи будуть використані для розробки тендерної документації для вибору підрядника для інвестицій в режим проектування і будівництва (підрядник може співпрацювати з GDDKiA на тендері).

При цьому з української сторони планується в найближчі роки провести реконструкцію швидкісного шосе до автомобільної дороги М-07 від Ковеля до КПП "Ягодин".

У Польщі планують побудувати швидкісне шосе S12 до українського кордону з виходом на наш КПП «Ягодин» Нове швидкісне...

Опубліковано Укравтодор 2 квітня 2018 р.

Нагадаємо, що відповідно до затвердженої урядом програми розвитку автошляхів, на фінансування ремонту та розвиток автомобільних доріг протягом 2018-2022 років спрямують майже 300 млрд гривень.