ua en ru

Більше половини росіян погано ставляться до України, - опитування

Більше половини росіян погано ставляться до України, - опитування Фото: росіяни (ridus)

Лише 2% росіян дуже добре ставляться до України

Більше половини росіян погано ставляться до України. Про це свідчать результати опитування, проведеного російським "Левада-центром".

Так, згідно з опитуванням, за станом на 2017 року лише 2% росіян дуже добре ставляться до України, ще 24% - в основному добре. Тоді як в основному погано до України ставляться 39% росіян і ще 20% респондентів - дуже погано.

Для порівняння, в травні 2016 року добре до України ставились39% росіян, тода як 47% - погано.

Більше половини росіян погано ставляться до України, - опитування

Фото: результати опитування

Як повідомляється, опитування було проведено 19-22 травня 2017 року по репрезентативній всеросійській вибірці міського та сільського населення серед 1600 чоловік в 137 населених пунктах 48 регіонів Росії. Дослідження проводиться методом особистого інтерв'ю.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що згідно з результатами опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології, більшість українців (72%) найбільше переживають за війну на сході України. Разом з тим, найменше українців турбує статус російської мови в Україні (1%) і відносини між громадянами України різних національностей (2%). Відзначається, що в порівнянні з 2016 роком українців менше стали турбувати відносини з Росією і злочинність.