ua en ru

Повноприводний "Лексус GS 350" в офіційній дилерській мережі

В офіційній дилерській мережі "Лексус" доступна для замовлення модель GS з повним приводом - GS 350 AWD. Автомобіль представлений у двох комплектаціях: "Екзекьютів" за ціною 55 018 євро і "Люксарі" - 59 918 євро.
Потужність "Лексус GS 350 AWD" забезпечує V-подібний 6-циліндровий бензиновий двигун із об'ємом 3,5 л. Цей силовий агрегат потужністю 307 к. с. обладнаний системою безпосереднього уприскування палива D-4S і електронною системою зміни фаз газорозподілу "Дуал VVT-i", які допомагають забезпечити оптимальний момент, що крутиться, і економне споживання палива в широкому діапазоні швидкостей двигуна.
Для забезпечення плавного перемикання передач, GS 350 AWD оснащений 6-ступінчастою автоматичною трансмісією з системою управління AI-SHIFT, наділеною штучним інтелектом, яка автоматично адаптує перемикання швидкостей залежно від дорожніх умов і стилю водіння.
Для забезпечення оптимальної тяги і стійкості руху, GS 350 AWD оснащений вдосконаленим постійним повним приводом. У нормальних умовах система розподіляє момент між передніми і задніми колесами в співвідношенні 40 на 60, забезпечуючи приводу задніх коліс параметри, характерні для динамічного комфортного седана. Але в разі виникнення такої потреби, система автоматично перерозподіляє момент у діапазоні між 50 на 50 і 30 на 70, забезпечуючи подачу потужності туди, де вона найбільш необхідна, роблячи при цьому поведінку автомобіля безпечною, зрозумілою і прогнозованою на будь-якій поверхні.
В Україні модель GS 350 AWD представлена в двох комплектаціях "Екзекьютів" - 55 018 євро і "Люксарі", вартістю 59 918 євро. Автомобіль оснащений 17-дюймовими легкосплавними дисками, ксеноновими фарами, інтелектуальною адаптивною системою освітлення дороги (i-AFS), автоматичним відведенням руля для полегшення посадки і висадки, системою допомоги при паркуванні "Парк Ассист", кольоровим дисплеєм EMV, навігаційною системою, двозоновим клімат-контролем, DVD-чейнджером, адаптивною підвіскою із змінною жорсткістю амортизаторів, 10 подушками безпеки і повним переліком інтелектуальних засобів безпеки.
Технічні характеристики GS 350 AWD:
V-подібний 6-циліндровий двигун: 307 к. с. (226 кВт) при 6400 об./с
Час розгону: 0-100 км/год за 6,1 с
Максимальна швидкість: 190 км/год
Середнє споживання палива: 10,1 л/100 км

Дізнатися деталі можна на www.lexus.ua або за номером 247 із мобільного в Україні.