ua en ru

Повноваження регіонів України у вирішенні економічних питань будуть розширені, - Янукович

Повноваження органів влади в регіонах України у вирішенні актуальних економічних питань будуть розширюватися. Про це Президент України Віктор Янукович заявив, виступаючи на п'ятому Міжнародному інвестиційному саміті в Донецьку, передає прес-служба Президента України.

"Влада на місцях має чітку картину економічного стану територій, їх інвестиційного потенціалу, проблем і потреб, бачення стратегічних пріоритетів регіонального розвитку. Тому ми маємо намір і надалі розширювати повноваження регіонів у вирішенні нагальних економічних питань", - сказав Янукович.

Президент зазначив, що створені в усіх областях України регіональні ради інвесторів повинні працювати в тісній взаємодії з місцевими комітетами з економічних реформ.

"Результативність такого співробітництва визначена мною як один із головних критеріїв ефективності роботи керівників регіонів. Звертаюся до інвесторів: користуйтеся цим механізмом, порушуйте всі проблеми, які вас хвилюють, на засіданнях цих рад", - зазначив Президент.

Читайте також: Підготовка проекту нацплану дій на 2013 р. у рамках програми економічних реформ має завершитися у листопаді 2012 р., - Янукович