ua en ru

Поліція порушила справу за порушення недоторканності житла працівником НАБУ

Поліція порушила справу за порушення недоторканності житла працівником НАБУ Фото: глава НАПК Наталія Корчак (kmu.gov.ua)

Досудове розслідування ведеться за ч. 2 ст. 162 КК (порушення недоторканності житла)

Столична поліція почала кримінальне провадження за фактом порушення недоторканності житла працівником Національного антикорупційного бюро України (НАБУ). Про це 11 листопада 2017 року, повідомляє прес-служба поліції Києва.

У відомстві зазначили, що в Святошинське управління поліції столиці звернулася із заявою киянка і повідомила, що 10 листопада близько 18:00 працівник НАБУ незаконно проник в її квартиру.

"За її зверненням слідчі почали досудове розслідування за ч. 2 ст. 162 (порушення недоторканності житла) Кримінального кодексу України. Поліцейські встановлюють всі обставини події та проводять перевірку викладених в заяві фактів", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що детектива Національного антикорупційного бюро, який прибув для вручення повістки у справі голови Національного агентства з питань запобігання корупції Наталії Корчак, замкнула у квартирі її родичка.