ua en ru

Поліція затримала винуватця ДТП у Василькові, який збив двох пішоходів

Поліція затримала винуватця ДТП у Василькові, який збив двох пішоходів Фото: оформлення ДТП (pixabay.com)

Водієм-утікачем із місця аварії виявився 18-річний місцевий житель

Поліція затримала водія-втікача, який спричинив смертельну дорожньо-транспортну пригоду у м. Васильків під Києвом. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Київській області у Facebook.

"Сьогодні о 00:35 у м. Васильків на вул. Тракторна автомобіль "BMW" із польською реєстрацією не обрав безпечної швидкості руху та здійснив наїзд на двох пішоходів, які рухалися у попутному напрямку по узбіччі дороги. Водій із місця пригоди втік. Очевидці події викликали поліцію та швидку медичну допомогу", - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, в результаті зіткнення 53-річна жителька столиці від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці події, до приїзду швидкої, а 47-річного уродженця Тернопільської області з множинними травмами доставлено до реанімаційного відділення лікарні.

"Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили та затримали керманича - 18-річного місцевого жителя. Наразі він проходить медичне освідування. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу", - доповіли у відомстві.

Смертельне ДТП: затримано водія-втікача, який вночі у Василькові збив двох пішоходів Сьогодні о 00.35 годині у м. Ва...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Київській області 18 червня 2017 р.

Наразі тривають слідчі дії, відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 КК (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого або заподіяли тяжке тілесне ушкодження), досудове розслідування триває.

Нагадаємо, раніше в Київській області, на трасі "Київ-Одеса", іноземний байкер виїхав на зустрічну смугу і врізався в автомобіль "Skoda".