ua en ru

У Київській області іноземний байкер виїхав на зустрічну смугу і врізався в автомобіль

У Київській області іноземний байкер виїхав на зустрічну смугу і врізався в автомобіль Фото: ДТП (з відкритих джерел)

В результаті зіткнення байкер отримав тілесні ушкодження

У Київській області, на трасі "Київ-Одеса" іноземна байкер виїхав на зустрічну смугу і врізався в автомобіль "Skoda". Про це Facebook повідомляє прес-служба поліції у Київській області.

Згідно з повідомленням, троє байкерів, громадяни Німеччини, які рухалися зі столиці на мотоциклах "Harley Davidson" автодорогою, де зараз проводяться ремонтні роботи.

"За попередньою інформацією, один з них, обьизжаючы затор, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з автомобілем "Skoda", яка виизжала з другоряднои дороги на головну. В результаті зіткнення іноземець отримав тілесні ушкодження, попередньо - перелом руки. Чоловіка доставили до Васильківської лікарні", - повідомляє поліція.

На даний момент, на місці події утворилася пробка. Працює слідчо-оперативна група поліції для встановлення обставин ДТП. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Транспортні засоби будуть вилучено на штрафмайданчик.

Сьогодні, о 14.27 годині, на 27-му кілометрі автодороги "Київ -Одеса" сталася ДТП за участю байкера-іноземця. Троє байк...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Київській області 17 червня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні в Харкові легковий автомобіль зіткнувся з тролейбусом, в результаті чого одна людина загинула, ще п'ятеро отримали поранення.