ua en ru

Поліція затримала чоловіка, який стріляв по дітях у Новій Одесі

Поліція затримала чоловіка, який стріляв по дітях у Новій Одесі Ілюстративне фото (УНІАН)

Чоловік, який стріляв по дітях у Миколаївській області, був нетверезим

Чоловіка, яий стріляв по дітях у Новій Одесі (Миколаївська область), затримали. На момент злочину він перебував у стані алкогольного сп'яніння, повідомляє прес-служба Національної поліції у Миколаївській області.

Наразі правоохоронцями вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

"Правоохоронці з'ясували, що зловмисник неодноразово притягувався до адміністративної відповідальності за вчинення хуліганських дій і за появу в громадських місцях у стані алкогольного сп'яніння. Також встановлено, що чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння і тоді, коли вийшов до дітей, які бавилися неподалік від його двору, і здійснив постріл", - повідомили в поліції.

Наразі постраждалий 12-річний хлопчик перебуває в медичному закладі в Миколаєві, його стан оцінюється як тяжкий. Інших вох дітей відпустили на амбулаторне лікування.

Зловмисник також перебуває в лікарні - у нього поранення руки від пострілу. По дітях він стріляв із саморобного пристрою для відстрілу дробу.

Нагадаємо, що 9 вересня в Новій Одесі Миколаївської області чоловік стріляв із саморобного пристрою по дітях, які грались.Травмовано трьох дітей і зловмисника.