ua en ru

Поліція депортувала з України двох "кримінальних авторитетів"

Поліція депортувала з України двох "кримінальних авторитетів" Фото: поліція

Обидва злочинця виявились громадянами Грузії

Глава Національної поліції Сергій Князєв, заявив, що правоохоронці видворили 2 "кримінальних авторитетів" протягом останньої доби. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції.

За словами Князєва, першим вигнанцем протягом останніх діб став 39-річний громадянин Грузії, відомий у кримінальних колах як "Гія". Чоловік 12 років життя провів у в'язниці за вчинення тяжких злочинів.

Другим, кого оперативники карного розшуку видворили з України, став 34-річний "злодій в законі" з Грузії Тенгіз Чарая. Його знають у кримінальному світі як "Тенго Гальського". Чоловіка засудили до Тбілісі до 11 років позбавлення волі.

altalt

Фото: затримані злочинці

Так, в грудні 2016 року "Тенго Гальського" вже затримували правоохоронці, тоді його видворили за межі країни із забороною в'їжджати в Україну на 3 роки, проте зловмисник незаконно перетнув державний кордон і прибув у Київ. Тут намагався продовжити свою злочинну "кар'єру".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що оперативники Головного управління Нацполиции Києва затримали "злодія в законі" Джонні Хатчапуридзе, який "кришував" квартирних злодіїв.