ua en ru

Поліція порушила справу за фактом вибуху у київській маршрутці

Поліція порушила справу за фактом вибуху у київській маршрутці Фото: поліція (oda.zt.gov.ua)

Двох потерпілих доставили в лікарню

Поліція порушила справу за фактом вибуху у київській маршрутці. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

Як зазначається, вибух у маршрутці стався сьогодні на проспекті Перемоги у Києві.

Правоохоронці встановили, що у маршрутці вибухнув розширювальний бак, внаслідок чого п’ятеро осіб отримали травми, двох із них доставили в лікарню.

"Відомості про інцидент зареєстровано у Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Шевченківського управління поліції. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ст. 287 (Випуск в експлуатацію технічно несправних транспортних засобів або інше порушення їх експлуатації) Кримінального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляється, за вчинення вказаного правопорушення передбачено покарання у вигляді штрафу або 5 років в'язниці з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з відповідальністю за технічний стан або експлуатацію транспортних засобів, на строк до трьох років або без такого.

Внаслідок вибуху у маршрутному таксі травмувалися п’ятеро осіб Двох потерпілих доставили в лікарню, іншим надали допомо...

Опубліковано Поліція Києва 13 червня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві в салоні маршрутного таксі стався вибух системи охолодження, в результаті чого постраждали 5 осіб.