ua en ru

Поліція порушила справу за фактом падіння крану на вантажівку в Івано-Франківській області

Поліція порушила справу за фактом падіння крану на вантажівку в Івано-Франківській області Фото: кран впав на вантажівку (if.npu.gov.ua)

Внаслідок падіння крану загинули дві людини

Поліція порушила справу за фактом падіння крану на вантажівку в Івано-Франківській області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Як зазначається, сьогодні вранці, 30 січня, на одному з підприємств у приміському селі Хриплин промисловий кран впав на автомобіль марки "КРАЗ", в результаті двоє чоловіків, які перебували в кабіні вантажівки, загинули на місці події.

"За цим фактом слідчими Івано-Франківського ВП розпочато кримінальне провадження за ознаками злочину передбаченого ч.2 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. В ході досудового розслідування призначено проведення експертиз", - йдеться у повідомленні.

На Прикарпатті за фактом загибелі людей через падіння крану поліцією розпочато кримінальне провадження (ФОТО) Вранці,...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Івано-Франківській області 30 січня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Івано-Франківській області у приміському селі Хриплин будівельний кран впав на вантажівку, внаслыдок чого загинули дві людини.