ua en ru

Поліція встановлює обставини нічних подій біля посольства РФ у Києві

Поліція встановлює обставини нічних подій біля посольства РФ у Києві Фото: посольство РФ у Києві

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав

Поліція встановлює обставини нічних подій біля посольства Російської Федерації у Києві. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

"Близько першої години ночі до Солом'янського управління поліції надійшло повідомлення про вчинення хуліганських дій на проспекті Повітрофлотському. На місце прибула слідчо-оперативна група", - йдеться у повідомленні.

Як з’ясувалося, близько 20-ти осіб у балаклавах підійшли до посольства іноземної держави, закріпили предмет, схожий на салютну установку, та скерували його у бік дипломатичної установи.

"Через кілька хвилин пролунав ряд пострілів. У результаті будівля зазнала незначних пошкоджень. Правоохоронці ретельно оглянули місце події, вилучили предмет, із якого було здійснено постріли", - йдеться у повідомленні.

Наразі відомості про подію зареєстровані в Журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Солом'янського управління поліції. Правоохоронці проводять подальшу перевірку, встановлюють подробиці цієї події та осіб, які до неї причетні.

напад на посольство РФ у Києвіакція біля посольства РФ у Києвіпосольство РФ у КиєвіРосійське посольство у Києвінапад на посольство Російської Федераціїакція біля російського посольства у Києвінапад на посольство Росії
Фото: посольство РФ у Києві "обстріляли" феєрверками

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що посольство РФ у Києві "обстріляли" феєрверками.