ua en ru

Поліція викрила групу озброєних іноземців в Одесі

Поліція викрила групу озброєних іноземців в Одесі Фото: поліція

Розслідування триває

Працівники Управління карного розшуку Нацполіції Одеської області викрили групу озброєних іноземців, які пересувалися вулицями міста на автомобілі. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Національної поліції.

Як зазначається, поліцейські провели комплекс оперативних заходів, спрямованих на встановлення та притягнення до кримінальної відповідальності зловмисників.

"Під час проведення перевірки оперативники карного розшуку та батальйону поліції особливого призначення біля одного з кафе обласного центру затримали автомобіль Ауді Q-7 під керуванням 35-річного жителя м. Білгород-Дністровський. У салоні транспортного засобу було ще троє чоловіків віком 28, 42 та 24 роки, двоє з яких - громадяни інших країн, які тимчасово проживають в Україні", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, щопід час обшуку у одного з них правоохоронці виявили та вилучили пістолет марки MAUSER без дозвільних документів.

Наразі за фактом відкрите провадження за ч.1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Разом з тим, зазначається, що всі четверо чоловіків відпущені під зобов’язання.

Розслідування триває.

Поліція викрила групу озброєних іноземців в ОдесіПоліція викрила групу озброєних іноземців в ОдесіПоліція викрила групу озброєних іноземців в ОдесіПоліція викрила групу озброєних іноземців в Одесі

Фото: затримання озброєних іноземців в Одесі

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харківській області поліція затримала жінку при спробі збуту зброї.