ua en ru

У Харківській області поліція затримала жінку при спробі збуту зброї

У Харківській області поліція затримала жінку при спробі збуту зброї Фото: у Харківській області жінка намагалася продати два автомати

Зловмисниці загрожує до 7 років позбавлення волі

В Харківській області поліція затримала жінку при спробі збуту зброї. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Харківській області.

"40-річну мешканку Чугуєва було викрито співробітниками Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області. У зловмисниці в спортивній сумці знаходилися 2 автомата АКС-74У. Жінка пояснила, що зброю в середині серпня для подальшого перепродажу їй приніс 30-річний квартирант", - йдеться в повідомленні.

Як наголошується, правоохоронцям вдалося встановити, що чоловік проходив військову службу і зараз залишив територію військової частини. В даний час він знаходиться в розшуку.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років позбавлення волі.

У Харківській області поліція затримала жінку при спробі збуту зброїУ Харківській області поліція затримала жінку при спробі збуту зброїУ Харківській області поліція затримала жінку при спробі збуту зброїУ Харківській області поліція затримала жінку при спробі збуту зброїУ Харківській області поліція затримала жінку при спробі збуту зброї

Фото: при спробі продажу зброї поліція затримала мешканку Харківської області

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Києві затримали підозрюваного у стрілянині на Петрівці.