ua en ru

Поліція розповіла подробиці вибуху в Українську

Поліція розповіла подробиці вибуху в Українську Фото: вибух газу в Українську

Всі мешканці постраждалого від вибуху будинку евакуйовані

Національна поліція України розповіла подробиці інциденту з вибухом газу в житловому будинку в Українську (Донецька області). Про це повідомляє прес-служба обласного ГУ Нацполіції.

"Попередньо встановлено, що у двокімнатній квартирі перебували дві жінки - господиня 1983 року і її подруга 1995 року народження, а також троє дітей. Жінки знаходилися в залі, вони вживали спиртні напої. Коли господиня вийшла на кухню і запалила сірник, стався вибух. Обидві жінки і старша дівчинка отримали опіки, молодші діти загинули. Батько в цей час був на роботі", - йдеться в повідомленні.

Як розповіли в поліції, всі мешканці будинку, в якому сталася трагедія, евакуйовані, вирішується питання про їх розміщення.

"Поліція продовжує здійснювати охорону пошкодженого будинку, щоб запобігти мародерству та не допустити людей на небезпечну територію. Поліцейські встановлюють обставини події, опитують свідків і очевидців. Доступу на 5 поверх, де стався вибух, поки немає", - відзначили в прес-службі.

Нагадаємо, вибух газу в житловому будинку в Українську стався сьогодні вранці. Вибух стався на 5-му поверсі багатоквартирного будинку, в результаті чого обвалилося перекриття та будівля значно постраждало. Попередньо було встановлено, що вибухнув газовий балон.