ua en ru

У Донецькій області стався вибух газу в багатоповерхівці, є постраждалі

У Донецькій області стався вибух газу в багатоповерхівці, є постраждалі Фото: газ

В результаті вибуху були пошкоджені стіни та вікна в квартирі

В місті Українськ Донецької області у квартирі на 5 поверсі багатоквартирного будинку стався вибух побутового газу, в результаті чого під завалами опинилися жінка і троє дітей. Про це йдеться в повідомленні прокуратури Донецької області.

Повідомляється, що вибух стався вранці 15 січня, близько 9:00.

"В результаті вибуху були пошкоджені стіни та вікна в квартирі. За попередніми даними, під завалами залишається четверо людей, жінка 1983 року народження і троє дітей у віці 5 місяців, 4 і 9 років", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що зараз жінка і дівчатка 4 і 9 років з травмами доставлені в лікарні, 5-місячного малюка ще шукають під завалами.

Раніше повідомлялося, що 11 січня стався вибух у житловому будинку в Маріуполі, в результаті чого постраждали дві людини.

"Повідомлення про вибух, імовірно, побутового газу в квартирі на 1-му поверсі висотного будинку на Бульварі Хмельницького, 35 надійшло в чергову частину Маріупольського відділу поліції близько 20:00 від працівників МНС. Вибуховою хвилею пошкоджено два вікна і частково зруйнована внутрішня стіна квартири. Тілесні ушкодження отримали жінка та дитина, зараз вони перебувають у лікарні", - йдеться в повідомленні прес-служби Маріупольського відділу поліції ГУ НП в Донецькій області.

Нагадаємо, у бразильському Сантусе на хімічному складі стався потужний вибух, в результаті якого постраждали більше 60 людей.