ua en ru

Поліція розповіла подробиці вчорашньої стрілянини у Києві

Поліція розповіла подробиці вчорашньої стрілянини у Києві Фото: поліція (РБК-Україна)

Постраждалі відмовилися від подачі заяви в поліцію

В результаті стрілянини в Києві 27 серпня поранення отримали троє чоловіків, одного з яких госпіталізували. Про це йдеться в повідомленні поліції Києва.

Повідомляється, що вчора ввечері в чергову частину Подільського управління поліції надійшло повідомлення, що на вулиці Кирилівській в парку сталися постріли.

"Оперативники виявили трьох громадян, усі - місцеві жителі, які повідомили, що у них виник конфлікт з трьома невідомими, один з яких дістав пістолет і почав стріляти. За попереднім висновком лікаря, 35-річний потерпілий отримав поранення в спину, 31-річний - поранення в ногу, а 40-річний - проникаюче поранення живота та був госпіталізований до лікарні. Від написання офіційних заяв відмовилися", - йдеться в повідомленні.

При огляді місця події поліція вилучила три гільзи для відстрілу гумових куль. Вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві в результаті стрілянини в парку поранення отримали дві людини. Зокрема, в ході бійки один з нападників дістав пістолет і зробив близько 5-6 пострілів. За даними ЗМІ, одна з куль влучила в спину чоловіку, який вигулював собаку, друга - його товаришу в коліно, нападники втекли. Постраждалим була надана перша медична допомога.