ua en ru

Поліція проводить перевірку за фактом обстрілу знімальної групи журналістів

Поліція проводить перевірку за фактом обстрілу знімальної групи журналістів Фото: поліція проводить перевірку

Працівники Обухівського відділу поліції зареєстрували повідомлення журналістів

Працівники Обухівського відділу поліції проводять перевірку за фактом обстрілу знімальної групи проекту "Слідство.Інфо" під час збору матеріалу для програми. Про це повідомляється в Facebook Головного управління Національної поліції у Київській області.

"В електронних засобах масової інформації з’явилось повідомлення про те, що неподалік села Плюти, Обухівського району, невідомі здійснили постріли у бік автівки, де знаходились журналісти одного з видань. Виявлене повідомлення працівники Обухівського відділу поліції зареєстрували. За даним фактом працівники поліції проводять перевірку", - йдеться в повідомленні.

Також зазначено, що один з учасників інциденту під час розмови з правоохоронними органами пообіцяв приїхати в поліцію і розповісти про подію.

Поліцейські Київщини з'єднання ясовують обставини інциденту з журналістами В електронних засобах масової інформації з'єднання стало п...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Київській області 14 квітня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що знімальна група вела зйомку з дрона маєтку одного з українських олігархів під селищем Плюти Київської області.

Коли журналісти завершили зйомку, невідомий відкрив по ним вогонь. Знімальна група терміново залишила місце події.