ua en ru

Поліція проводить обшуки в будівлі Запорізької ОДА

Поліція проводить обшуки в будівлі Запорізької ОДА Фото: Олег Золотоноша (facebook)

Чиновники підозрюються у розкраданні бюджетних коштів

Співробітники Головного управління Національної поліції у Запорізькій області проводять обшуки в будівлі обладміністрації, зокрема у приміщеннях Управління капітального будівництва. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє начальник обласного управління поліції Олег Золотоноша.

За його словами, чиновники адміністрації підозрюються в розкраданні 3,2 млн гривень при будівництві дитячого садка.

"Сьогодні слідчі і оперативники проводять обшуки в Запорізькій ОДА. Вручено повідомлення про підозру посадовим особам. Вони підозрюються у розкраданні бюджетних коштів, виділених на будівництво дитячого садка на 140 місць", - написав Золотоноша.

В результаті спільної роботи оперативників та слідчих поліції, процесуальних керівників прокуратури області задокументована злочинна діяльність групи осіб, які діяли за попередньою змовою.

С разрешения следователя! Садик который построил УКС! В результате совместной работы оперативников УЗЭ и следователей ...

Опубліковано Олегом Золотоношею 7 березень 2018 р.

Нагадаємо, в жовтні минулого року військова прокуратура сил АТО вручила підозра колишньому стажисту-заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації (ОДА) Олексію Литвину.

Його звинувачують у зловживаннях при будівництві другої лінії оборони на Донбасі.