ua en ru

Прокуратура вручила підозру екс-заступнику голови Запорізької ОДА Литвину

Прокуратура вручила підозру екс-заступнику голови Запорізької ОДА Литвину Фото: Юрій Луценко (УНІАН)

У прокуратурі вважають, що Литвин організував зловживання при будівництві опорних пунктів на Донбасі

Військова прокуратура сил АТО вручила підозру колишньому стажеру-заступнику голови Запорізької обласної державної адміністрації (ОДА) Олексію Литвину. Про це повідомив генеральний прокурор України Юрій Луценко у Facebook.

"У вересні я був вражений побаченим і поставив задачу дати оцінку зловживанням при будівництві другої лінії оборони на Донбасі. Уже є перший результат. Військова прокуратура сил АТО вручила підозру Литвину, який у червні 2015 року, стажуючись на посаді заступника Запорізької ОДА, організував зловживання цивільними і військовими посадовцями, що будували та приймали взводні опорні пункти", - написав Луценко.

У вересні я був вражений побаченим і поставив задачу дати оцінку зловживанням при будівництві другої лінії оборони на До...

Опубліковано Юрієм Луценком 21 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, у березні 2015 року тодішній голова Запорізької облдержадміністрації Валентин Резніченко представив Литвина як стажера на посаду свого заступника.

Литвин з грудня 2010 року по листопад 2011 року працював першим заступником екс-голови Запорізької ОДА Бориса Петрова. Пізніше він очолював Запорізький інструментальний завод.