ua en ru

Поліція застосувала спецзасоби проти протестувальників в Єревані

Поліція застосувала спецзасоби проти протестувальників в Єревані Фото: протести в Єревані (Newsam)

Також в район зіткнень підігнаний водомет

В ході протестів у Вірменії на проспекті Баграмяна в центрі Єревану (Вірменія) поліція застосувала спецзасоби проти не згодних з призначенням на посаду прем'єр-міністра екс-президента країни Сержа Саргсяна. Про це повідомляє місцевий телеканал Newsam.

Поліція застосувала спецзасоби проти протестувальників в ЄреваніПоліція застосувала спецзасоби проти протестувальників в ЄреваніПоліція застосувала спецзасоби проти протестувальників в ЄреваніПоліція застосувала спецзасоби проти протестувальників в ЄреваніПоліція застосувала спецзасоби проти протестувальників в ЄреваніПоліція застосувала спецзасоби проти протестувальників в ЄреваніПоліція застосувала спецзасоби проти протестувальників в ЄреваніПоліція застосувала спецзасоби проти протестувальників в Єревані

Фото: протести в Єревані (телеканал Newsam.)

Учасники акції протесту прорвали поліцейський кордон і спробували увірватися в будівлю Конституційного суду, однак шлях їм перегородила колючий дріт.

Протестувальники намагалися розібрати огорожу, після чого поліція застосувала шумові гранати і сльозогінний газ. Також повідомляється, що в район зіткнень поліція підігнала водомет.

Нагадаємо, сьогодні в Єревані між студентами, які перекрили рух на вулиці Абовяна від вулиць Ісаакяна і до Корюна, і поліцейськими сталася бійка.

Протести тривають вже третю добу, а рух транспорту в центрі міста складно або зовсім неможливо із-за перекриття вулиць.

Раніше 14 квітня, в Єревані учасники мітингу проти висунення на посаду прем'єра країни Сержа Саргсяна перекрили рух у центрі столиці, пізніше увірвалися в будівлю Громадського радіо, вимагаючи прямого ефіру.

Акцію організував лідер опозиційної партії "Громадський договір", депутат парламентської фракції "Елк" Нікол Пашинян.