ua en ru

Поліція показала наслідки нічного обстрілу Мар'їнки

Поліція показала наслідки нічного обстрілу Мар'їнки Фото: пошкоджена обстрілами житлова п’ятиповерхівка

За попередньою інформацією, постраждалих немає

За минулу ніч у Мар'їнці Донецької області внаслідок мінометного обстрілу бойовиків було пошкоджено 8 помешкань. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

"Обстріл тривав приблизно з 23:00 по 1:00. Руйнувань зазнали приватні будинки, багатоповерхівки, адміністративні будівлі по вулицях Комсомольська, Чапаєва, проспекту Ворошилова. На місцях обстрілу працює поліція", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що до Мар’їнського відділення поліції продовжують надходити повідомлення від громадян про зруйноване житло.

"Усього наразі відомо про 8 постраждалих цієї ночі будинків, серед яких приміщення ДСНС, комунального підприємства, житлова п’ятиповерхівка та ще 4 приватні будинки. Прямим влученням зруйноване кафе на пр. Ворошилова. За попередньою інформацією, постраждалих немає", - доповіли у відомстві.

Поліція показала наслідки нічного обстрілу Мар'їнкиПоліція показала наслідки нічного обстрілу Мар'їнкиПоліція показала наслідки нічного обстрілу Мар'їнкиПоліція показала наслідки нічного обстрілу Мар'їнкиПоліція показала наслідки нічного обстрілу Мар'їнки

Фото: наслідки обстрілу Мар'їнки

Зранку на місцях обстрілу працює слідчо-оперативна група. Правоохоронці відпрацьовують кожну адресу, фіксують наслідки злочину бойовиків.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 258 КК (терористичний акт).

Загалом за цей тиждень у Мар’їнці в результаті артударів терористів пошкоджено 16 будинків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що проросійські бойовики обстріляли з мінометів прикордонний контрольний пункт "Мар'їнка" в Донецькій області.