ua en ru

Поліція відкрила три справи за порушення на виборах у Харківській області

Поліція відкрила три справи за порушення на виборах у Харківській області Фото: поліція на виборчій дільниці в Харківській області (hk.npu.gov.ua)

У Харківській області намагалися підкупити виборців

В Харківській області відкрила три кримінальні справи за порушення на виборах в об'єднаних територіальних громадах (ОТО), які проходять 29 квітня. Про це йдеться в повідомленні поліції Харківської області.

Повідомляється, що безпеку та порядок на виборах забезпечують 160 співробітників поліції. На даний момент правоохоронці відкрили дві кримінальні справи за підкуп виборців у Нововодолазькому та Великобурлуцькому районах і ще одну за перешкоджання роботі виборчої комісії в Харківському районі.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що спостерігачі зафіксували перші порушення на виборах в об'єднаних територіальних громадах. Зокрема, в ряді областей з різних причин виборчі дільниці відкрилися із запізненням.

Відзначимо, сьогодні в Україні проходять вибори в 40 об'єднаних територіальних громадах. Після сьогоднішнього голосування загалом в країні буде створено 705 об'єднаних громад.