ua en ru

Поліція відкрила справу за фактом вбивства депутата Сєвєродонецької міськради

Поліція відкрила справу за фактом вбивства депутата Сєвєродонецької міськради Фото: поліція (РБК-Україна)

Тіло Самарського виявили з ознаками насильницької смерті

За фактом вбивства депутата Сєвєродонецької міської ради Сергія Самарського відкрито кримінальну справу. Про це йдеться в повідомленні поліції Луганської області в Facebook.

"За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину, передбаченого ст. 115 КК України "умисне вбивство", - йдеться в повідомленні.

У поліції зазначили, що напередодні ввечері дружина Самарського звернулася з повідомленням про те, що чоловік кілька годин не виходить на зв'язок після того, як повинен був іти додому.

"Повідомлення про те, що втрачено зв'язок з Самарським надійшло від його дружини. На пошуки був піднятий особовий склад поліції. При обстеженні прилеглої території до місця його проживання було виявлено тіло з ознаками насильницької смерті. На даний момент там до сих пір працює слідчо-оперативна група і криміналісти. Відкрито провадження по 115 ст. про умисне вбивство ", - повідомив прес-секретар Національної поліції Ярослав Тракало в коментарі РБК-Україна.

Поліція Луганщини розслідує вбивство депутата Сєвєродонецької міської ради Сергія Самарського Сьогодні вночі, о 00.30 п...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Луганській області 3 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Сєвєродонецьку вбили місцевого депутата, який очолював фракцію БПП у міській раді.