ua en ru

У Сєвєродонецьку вбили депутата міськради

У Сєвєродонецьку вбили депутата міськради Фото: Юрій Гарбуз (УНІАН)

Самарського вбили ввечері 2 листопада

У Сєвєродонецьку Луганської області вбили главу фракції "Блоку Петра Порошенка "Солідарність" у місцевій міській раді Сергія Самарського. Про це у Facebook повідомив голова Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Юрій Гарбуз.

"Вчора ввечері було вбито голову фракції "БПП "Солідарність" Сєвєродонецької міської ради, громадського діяча Сергія Самарського. Зараз тривають невідкладні слідчі дії", - повідомив Гарбуз.

Учора ввечері було вбито голову фракції «БПП «Солідарність» Сєвєродонецької міської ради, громадського діяча Сергія Сама...

Опубліковано Юрієм Гарбузом 2 листопад 2017 р.

Нагадаємо, наприкінці вересня у Черкасах вбили депутата міської ради Михайла Бинусова. За даними джерел, депутата розстріляли з автомата Калашникова, він загинув на місці. Сталося це близько гаражів, біля міського кладовища №2. Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко заявив, що Бинусов раніше повідомляв про те, що планувалося замах на його життя. За словами прес-офіцера патрульної поліції, депутата розстріляли пізно ввечері в мікрорайоні "Лісовий".