ua en ru

Поліція відкрила справу за фактом виявлення вибухівки в авто депутата міськради Миколаєва

Поліція відкрила справу за фактом виявлення вибухівки в авто депутата міськради Миколаєва Фото: поліція (facebook.com odesapolice)

Розслідування початок за статтею "Замах на вбивство"

Поліція почала розслідування за фактом виявлення вибухівки в автомобілі депутата Миколаївської міської ради Дмитра Жвавого. Про це повідомляє прес-служба поліції Миколаївській області на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Заявник розповів, що разом з дружиною відвіз свою дитину в дитячий сад, вийшов з авто, а коли повернувся до автомобіля, почув хлопок, після чого побачив дим з-під кришки бензобака... З бензобака експерти вилучили пристрій, попередньо вибуховий, дистанційної дії, який направлений на проведення експертного дослідження разом з транспортним засобом", - сказано в повідомленні.

Виявлення небезпечного пристрою у автомобілі депутата миколаївські поліцейські кваліфікували як замах на вбивство (ФОТО...

Опубліковано Поліція Миколаївської області 30 серпня 2017 р.

Відзначається, що за даним фактом слідчими розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 КК України "Замах на вбивство", санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

Обставини події і походження вилученого пристрою встановлюються.

Нагадаємо, сьогодні вранці, 30 серпня, в автомобілі депутата Миколаївської міської ради Дмитра Жвавого виявили вибухівку.