ua en ru

Поліція знайшла знаряддя вбивства Ноздровської

Поліція знайшла знаряддя вбивства Ноздровської Фото: скріншот з відео (Радіо Свобода)

Також було виявлено сліди шкіри підозрюваного Юрія Россошанського під її нігтями

У справі про вбивство Ірини Ноздровської правоохоронці знайшли знаряддя вбивства та сліди шкіри підозрюваного Юрія Россошанського під її нігтями. Про це повідомляє Insider з посиланням на джерела у правоохоронних органах.

Знаряддя убивства було знайдено в річці.

Зазначається, що вчора поліція проводила обшуки в будинку підозрюваного. Проте, в печі не виявили решток спалених речей жертви.

Нагадаємо, Вишгородський районний суд обрав запобіжний захід підозрюваному у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрію Росошанському у вигляді 60 діб утримання під вартою без права внесення застави.

Раніше підозрюваний просив суд звільнити його під особисте зобов'язання. Росошанський визнав свою провину відразу ж після затримання, однак не розкаюється у скоєному.

Россошанський розповів, що діяв сам і вбив Ноздровскую в результаті сварки з нею на зупинці громадського транспорту в селі Демидів. Зазначимо, Россошанський Юрій Вікторович 1954 року народження доводиться батьком Дмитру Россошанскому - водієві, який у вересні 2015 року збив на смерть сестру Ноздровської - Світлану Сапатинскую.