ua en ru

Поліція порушила справу проти водія, що незаконно вивантажував львівське сміття в Дубно

Поліція порушила справу проти водія, що незаконно вивантажував львівське сміття в Дубно Фото: поліція почала досудове розслідування

Водій працює у підприємця, який уклав договір на вивіз твердих побутових відходів автомобілями з львівською фірмою

Поліція Рівненської області розпочала досудове розслідування стосовно водія машини, який незаконно вивантажував побутові відходи на звалищі в Дубно. Про це повідомляється на сайті Національної поліції.

Поліція встановила, що 26-річний водій працює у підприємця, який уклав договір на вивіз твердих побутових відходів автомобілями з львівською фірмою.

"Згідно із товарно-транспортною накладною 45 метрів кубічних сміття мало бути доставлене комунальному підприємству в м.Дніпро. Однак, як пояснив керманич вантажівки, в авто виникли технічні несправності з коробкою передач, тому він вирішив заїхати на станцію технічного обслуговування, за якою знаходиться сміттєзвалище, де і змушений був позбутися вантажу", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що розслідування розпочате за частиною 1 статті 239 Кримінального кодексу України. Згідно зі статтею, особам, причетним до забруднення або псування земель відходами, загрожує штраф до двохсот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або позбавлення права займати певні посади на строк до трьох років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники поліції застали водія з Житомирської області за вивантаженням львівського сміття на звалищі Дубно на Рівненщині.