ua en ru

Поліція Києві повідомила подробиці нападу на автомобіль біля метро "Теремки"

Поліція Києві повідомила подробиці нападу на автомобіль біля метро "Теремки" Фото: пошкоджене авто (kyiv.npu.gov.ua)

Поліція не підтвердила стрілянину

Поліція Києві повідомила подробиці нічного нападу на автомобіль біля метро "Теремки". Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Києві.

Вказана подія сталася у Голосіївському районі міста, внаслідок нападу ніхто не постраждав.

Як зазначили у поліції, заявник повідомив, що четверо невідомих підбігли до буса і пошкодили вікна та колеса, при цьому ніби було чути постріли.

"Поліцейські з'ясували, що автомобіль потерпілого, яким він здійснює нерегулярні перевезення в Одеську область, був припаркований поблизу станції метро "Теремки". З його слів, до автівки підійшли четверо чоловіків, які почали бити мікроавтобус і стріляти, а потім вони сіли в іномарку та втекли. Під час огляду місця події правоохоронці не виявили стріляних гільз і характер пошкоджень автомобіля не підтверджує стрілянину", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, механічні пошкодження могли бути спричинені битою або телескопічною палицею. Наразі проводяться першочергові слідчі дії для затримання зловмисників.

Поліція Києві повідомила подробиці нападу на автомобіль біля метро "Теремки"Поліція Києві повідомила подробиці нападу на автомобіль біля метро "Теремки"

Фото: місце події (kyiv.npu.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що увечері 22 червня у Києві біля станції метро "Теремки" невідомі обстріляли автомобіль Mercedes Sprinter.