ua en ru

Поліція в Кельні застосувала водомети проти активістів

Поліція в Кельні застосувала водомети проти активістів Фото: поліція Німеччини

Активісти закидали поліцію пляшками і петардами

Поліція у Кельні застосувала водомети проти учасників антимігрантськогї акції протесту, організованої ультраправим рухом Pegida. Про це повідомляє Focus.de.

Наголошується, що поліція застосувала водомети проти активістів після того, як ті почали закидати поліцію пляшками і петардами.

Відзначимо, в новорічну ніч у центрі Кельна, біля головного вокзалу і Кельнського собору, зібралися близько тисячі чоловіків, чия зовнішність, як зазначає поліція, може вказувати на їх "арабське або північноафриканське" походження.

Однак, напади на жінок у новорічну ніч відбулися не тільки в Кельні (Німеччина). В Австрії, Швейцарії та Фінляндії поліція також повідомляє про масові напади на жінок, схожих на ті, які сталися у новорічну ніч в західнонімецькому місті.

Пізніше німецька поліція, що розслідує напади сексуального характеру у новорічну ніч в Кельні, упізнала 16 підозрюваних, але не справила жодного арешту.

Нагадаємо, раніше в Кельні (Німеччина) затримали 3 підозрюваних у нападах на жінок, що відбулися в переддень Нового року.