ua en ru

Поліція вилучила зброю та наркотики з автомобіля у Києві

Поліція вилучила зброю та наркотики з автомобіля у Києві Фото: поліція вилучила зброю та наркотики з автомобіля у Києві

Проводиться досудове розслідування

При відпрацюванні території Подільського району Києва правоохоронці помітили автомобіль "Мерседес-Бенц", пасажири якого поводили себе підозріло. Поліцейські зупинили автомобіль та за згодою одного із чоловіків провели огляд машини де виявили зброю та наркотики, повідомляє прес-служба столичної поліції.

"У результаті виявили та вилучили чотири предмети, схожі на пістолети системи "револьвер", один пристрій, схожий на однозарядний пістолет, та речовину рослинного походження, яка нагадувала марихуану. Вилучені речі будуть приєднані до матеріалів кримінального провадження як речові докази, їх відправили для проведення експертизи", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, встановлено, що уродженці Київської області приїхали у столицю у власних справах. Як пояснив один із чоловіків, пістолети він мав передати знайомому зброяреві.

"Слідчим відділом управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення наркотичних засобів) Кримінального кодексу України. Триває слідство, в ході якого поліція з'ясовує походження та призначення зброї і наркотиків", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ в зоні АТО затримала командира військового підрозділу за вимагання хабарів.