ua en ru

Поліція вилучила арсенал зброї в Донецькій області

Поліція вилучила арсенал зброї в Донецькій області Фото: вилучений арсенал зброї

Правоохоронці вилучили арсенал зброї у 19-річного хлопця

Поліція вилучила арсенал зброї у 19-річного хлопця на під'їзді до Бахмуту Донецької області. Про це повідомляє прес-служба Бахмутського відділу поліції.

Так, правоохоронці, які забезпечують нагляд за дорожнім рухом у складі мобільного блокпосту, який розташувався поблизу міста Бахмут, зупинили автомобіль для перевірки. В автівці знаходився водій та пасажир, які, за їхніми словами, не були раніше знайомі: водій підібрав попутника на дорозі та рухався у напрямку міста.

"Поліцейські запропонували 19-річному пасажирові оглянути його багаж і виявили ретельно сховані в речах 2 гранати РГД-5, 1 – РГН, 1 – РГО, 2 ножа, 5 сигнальних ракет та 2 шумові пакети. Чоловік пояснив, що небезпечні предмети він перевозив, аби в подальшому відправити до іншої області", - сказано в повідомленні.

altФото: арсенал зброї

altФото: поліція вилучила зброю

На місце була викликана слідчо-оперативна група та вибухотехніки.

Зазначається, що боєприпаси були вилучені і направлені на експертизу, а у відношенні правопорушника відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами" Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, Нацполіція знайшла в квартирі киянина гранати, зброю і наркотики.