ua en ru

Поліція Херсону затримала підозрюваного у нападі на першого заступника голови облради

Поліція Херсону затримала підозрюваного у нападі на першого заступника голови облради Фото: підозрюваного у нападі на Василя Зеленчука затримано

Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі

Поліція Херсону затримала підозрюваного у нападі на першого заступника голови обласної ради Василя Зеленчука. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Херсонській області.

"Співробітники Головного управління Національної поліції в Херсонській області затримали підозрюваного у вчиненні розбійного нападу на першого заступника голови Херсонської обласної ради. Під час проведення слідчих дій потерпілий впізнав нападника", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, ході проведення комплексу оперативно-розшукових заходів підозрюваний затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі слідчі встановлюють мотиви скоєння нападу, коло осіб, причетних до цього, та чи мав напад замовний характер.

"За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч. 4 ст. 187 Кримінального кодексу України "Розбій". Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Херсоні напали на першого заступника голови обласної ради.