ua en ru

Поліція Австрії затримала "пакистанського м'ясника", який вбив 70 осіб

Поліція Австрії затримала "пакистанського м'ясника", який вбив 70 осіб Фото: Інтерпол (facebook.com/InterpolHQ)

Злочинця оголосили в розшук по лінії Інтерполу

Федеральна кримінальна поліція Австрії затримала чоловіка, який підозрюється владою Пакистану у вбивстві 70 осіб. Про це йдеться в повідомленні на сайті австрійської кримінальної поліції.

Повідомляється, що в Пакистані його внесли в список найбільш розшукуваних людей, в країні його називають "пакистанським мясникомю". Злочинця оголосили в розшук по лінії Інтерполу.

Так, співробітники правоохоронних органів отримали інформацію, що розшукуваний злочинець переміщається між Угорщиною й Австрією. Влада двох країн змогли встановити його точне місцезнаходження, підозрюваний знаходився в угорському місті Бій, де він проживав серед нелегальних мігрантів.

кримінальної поліції Австрії відзначили, що в найближчі дні буде прийнято рішення про видачу затриманого пакистанській владі.

Нагадаємо, раніше з початку 2017 року співробітники Державної прикордонної служби реалізували майже 2,4 тисячі спрацьовувань бази даних Інтерполу.

"Тільки з початку цього року прикордонники України реалізували 2387 спрацьовувань бази даних Інтерполу, серед них: 1696 - щодо осіб, 523 - паспортних документів та 168 - транспортних засобів", - йдеться в повідомленні.