ua en ru

В поліції розповіли подробиці смертельного ДТП на пр. Шухевича в Києві

В поліції розповіли подробиці смертельного ДТП на пр. Шухевича в Києві Ілюстративне фото (dsns.gov.ua)

Слідчі продовжують працювати на місці трагедії

У Києві сьогодні,13 жовтня, на проспекті Шухевича сталося ДТП в результаті чого двоє осіб померли на місці події, ще п‘ятьох учасників аварії госпіталізували. Про це передає РБК-Україна з посиланням на прес-службу ГУ Нацполіції Києва на сторінці у Facebook.

Як зазначається, двоє осіб із автомобіля Seat від отриманих травм померли на місці події, а у лікарню з тілесними ушкодженнями доставили п‘ятьох учасників аварії: жінку-водія Kia та четверо осіб із Seat. Хто був за кермом Seat буде встановлено у ході слідства.

"Щодо механізму ДТП, то попередньо відомо, що обидва автомобілі рухалися у попутному напрямку: водій Kia перелаштовувався із другої смуги для повороту на АЗС, а Seat на швидкості близько 100 км/год рухався у смузі руху громадського транспорту. У результаті відбулося зіткнення - і Seat протаранив електроопору", - йдеться у повідомленні.

В поліції розповіли подробиці смертельного ДТП на пр. Шухевича в Києві

Причини і обставини аварії встановлюватимуть у рамках кримінального провадження, яке розпочате за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Винуватцю ДТП загрожує до 12-ти років позбавлення волі.

Нагадаємо, у Києві, 13 жовтня, на проспекті Шухевича автомобіль на високій швидкості в'їхав у ліхтарний стовп.

"В салоні автомобіля було 5 чоловік, три людини вдалося витягнути, ними зараз займаються медпрацівники швидкої, всі в тяжкому і непритомному стані", - повідомили в поліції.

Також у повідомленні йдеться, що водій автомобіля та один з пасажирів залишаються затисненими в салоні автомобіля без ознак життя.