ua en ru

У Києві автомобіль в'їхав в ліхтарний стовп, є загиблі

У Києві автомобіль в'їхав в ліхтарний стовп, є загиблі Ілюстративне фото (zt.npu.gov.ua)

Водій та один з пасажирів загинули

У Києві 13 жовтня на проспекті Шухевича автомобіль на високій швидкості в'їхав у ліхтарний стовп. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на dtp.kiev.ua.

Зазначається, що аварія сталася на проспекті Шухевича біля торгового центру. Автомобіль "Seat Leon" на високій швидкості виїхала з дороги та врізалася в ліхтарний стовп.

"В салоні автомобіля було 5 чоловік, три людини вдалося витягнути, ними зараз займаються медпрацівники швидкої, всі в тяжкому і непритомному стані", - йдеться у повідомленні.

Також у повідомленні йдеться, що водій автомобіля та один з пасажирів залишаються затисненими в салоні автомобіля без ознак життя.

У Києві автомобіль в'їхав в ліхтарний стовп, є загиблі

"На місце події прибувають додаткові бригади швидкої, також виїхали рятувальники ДСНС", - відзначили в повідомленні.

Дуже серйозна і масштабна #ДТП сталася на проспекті Шухевича (Ватутіна), поблизу ТРЦ #Skymall. Інформація встановлюється.

Опубліковано Киев Оперативный Субота, 13 жовтня 2018 р.

Крім того, через аварію утворилися затори на проспекті Степана Бандери та Північному мосту.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що поліція відкрила справу по факту дорожньо-транспортної пригоди, у результаті якої загинули два пішоходи, які перебігали дорогу у невстановленому місці на Кільцевій дорозі у Києві.

Раніше повідомлялося, що у Києві на Кільцевій дорозі троє чоловіків в стані алкогольного сп'яніння намагалися перебігти дорогу в недозволеному місці. Двоє з них загинули в результаті ДТП. Смертельна аварія сталася в ніч на 12 жовтня.

Як писало РБК-Україна раніше, у Києві на вулиці Вадима Гетьмана водій автомобіля 7 жовтня збив пішохода. Правоохоронці опитали водія, а також свідків і очевидців. Відомо, що пішохід перебігав вулицю над підземним пішохідним переходом і потрапив під колеса Toyota Land Cruiser.