ua en ru

У поліції Києва не підтвердили інформацію про "замінування" будівлі Вищого госпсуду

У поліції Києва не підтвердили інформацію про "замінування" будівлі Вищого госпсуду Фото: Вищий господарський суд України (ck.arbitr.gov.ua.jpg)

Небезпечних предметів та вибухових пристроїв у приміщенні суду не виявлено

В поліції Києва не підтвердили інформацію про "замінування" будівлі Вищого господарського суду України. Про це повідомляє прес-служба поліції.

"Перевірка судової установи в Печерському районі Києва поки завершена. Ніяких небезпечних предметів та вибухових пристроїв у приміщенні суду не виявлено. Евакуація людей з будівлі не проводилася", - повідомили в поліції.

На даний момент вирішується питання про внесення відомостей про подію в Єдиний реєстр досудових розслідувань. За неправдиві повідомлення про мінування правопорушнику загрожує до 6 років позбавлення волі.

Нагадаємо, сьогодні, 28 листопада, столичні правоохоронці перевіряли повідомлення про мінування будівлі Вищого господарського суду України.

Так, в 10:00 в поліцію Києва надійшло повідомлення про мінування адміністративного будинку Вищого господарського суду України на вулиці Копиленка. За даною адресою виїхали екіпажі патрульних, слідчо-оперативна група, фахівці вибухотехнічної служби та рятувальники.