ua en ru

Поліцейські-кінологи готуються до забезпечення безпеки Євробачення-2017

Поліцейські-кінологи готуються до забезпечення безпеки Євробачення-2017 Фото: поліцейські-кінологи

Підготовкою до конкурсу займаються правоохоронці з 12-ти областей України

Поліцейські-кінологи з 12-ти областей України готуються до забезпечення безпеки під час міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017". Про це повідомляє сайт Кабінету міністрів України.

"Із метою належної підготовки забезпечення безпеки конкурсу поліцейські з 12-ти областей України разом зі службовими собаками прибули до Кінологічного центру поліції Київської області на навчально-методичні збори. Упродовж місяця поліцейські-кінологи разом зі своїми чотирилапими напарниками будуть удосконалювати професійну майстерність. Після проходження зборів кінологічні розрахунки будуть задіяні до забезпечення безпеки міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що інструктаж та тестування поліцейських провів начальник відділу організації кінологічної діяльності Національної поліції України Віталій Іванченко, який довів до присутніх вимоги керівництва Нацполіції про забезпечення безпеки конкурсу.

Повідомляється також, що після визначення основних завдань роботи службові собаки пройшли тестування щодо готовності до пошуку вибухових предметів у ящиках, сумках, приміщеннях та на транспорті.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що організатори Євробачення пригрозили виключити Україну з майбутніх конкурсів.