ua en ru

Політична криза в Україні може закінчитися відставкою Яценюка

Політична криза в Україні може закінчитися відставкою Яценюка Фото: Арсеній Яценюк

В оточенні Яценюка стверджують, що цього не відбудеться

Прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк може піти у відставку. Про це говорять джерела РБК-Україна в "Блоці Петра Порошенко" (БПП) і в Адміністрації президента. Про це йдеться в статті "Ідеальний шторм: хвиля обставин може винести Яценюка з Кабміну".

Втім, в оточенні Яценюка стверджують, що цього не відбудеться, і до можливих перевиборів, які можуть відбудуться навесні, він і "Народний фронт" готові.

"Якщо він (Арсеній Яценюк - ред.) відмовить у призначенні Ковальчука і Рябікіна (Павло Рябікін претендує на посаду міністра інфраструктури, а заступник голови АП Віталій Ковальчук - на посаду віце-прем'єра - ред.) - ппц йому", - говорять в оточенні президента.

"Не буде його (Віталія Ковальчука - ред.) в уряді. Вибори так вибори! Це демократія, дитинко!", - кажуть в оточенні прем'єра.

Нагадаємо, парламентська фракція "Самопоміч" може запропонувати свого кандидата на пост глави Міністерства аграрної політики та продовольства України у разі відставки прем'єр-міністра Арсенія Яценюка і призначення нового глави Кабміну.