ua en ru

На полігоні в Херсонській області підірвався військовий

На полігоні в Херсонській області підірвався військовий Ілюстративне фото (khersonline.net)

Потерпілому відірвало два пальці, також діагностовано поранення живота

На Раденському полігоні в Херсонській області підірвався військовий, його стан оцінюється як тяжкий. Про це повідомляє місцеве видання "Новий день".

Повідомляється, що інцидент стався в ніч на 30 вересня, потужний вибух прогримів на території військової частини на полігоні біля села Раденське. В результаті підриву на невідомому боєприпасі постраждав 37-річний військовослужбовець. Його доставили до лікарні з проникаючими осколковими пораненнями черевної порожнини та травматичним пошкодженням руки з ампутацією двох пальців.

На місці інциденту виявили фрагменти боєприпасу, але поки не ідентифікували його. За фактом нанесення тілесних ушкоджень з власної необережності порушено кримінальну справу.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в окупованій Горлівці Донецької області в результаті підриву на міні загинули троє дітей.

У червні в результаті вибуху міномета на Рівненському полігоні загинули 4 військових. Цього тижня в Збройних силах заявили, що найбільш вірогідною причиною вибуху міномета на Рівненському полігоні є недбалість.