ua en ru

Замах на Мосійчука: нардепа перевезли до іншої лікарні

Замах на Мосійчука: нардепа перевезли до іншої лікарні Фото: Ігор Мосійчук (facebook.com/mosijcuk.igor)

Місце розташування лікарні, куди перевели політика, не називається

Народного депутата Ігоря Мосійчука, замах на якого було скоєно вчора у Києві, перевезли до іншої лікарні. Про це повідомляє "Еспресо".

"З міркувань безпеки постраждалого від замаху біля телеканалу "Еспресо" нардепа Ігоря Мосійчука перевезли з київської приватної клініки "Борис" до іншого лікувального закладу", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, сьогодні після 17:00 нардепа перевезли до того лікаря, в якого він вже лікувався раніше. Разом з тим, місце розташування лікарні, куди перевели політика, не називається.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Радикальній партії не виключають, що замах на народного депутата Ігоря Мосійчука міг організувати нардеп від "Опоблоку" Сергій Льовочкін. Зокрема, таку думку висловив лідер Радикальної партії Олег Ляшко. Так, Ляшко зазначив, що вважає вчорашній вибух біля каналу "Еспресо" замахом на Мосійчука, а також на команду і політичну позицію Радикальної партії.

За його словами, теракт могли влаштувати російські спецслужби, або навіть політичні опоненти радикалів, зокрема, причетним до цього може бути і колишній глава адміністрації президента Льовочкін.