ua en ru

Замах на Мосійчука: Ляшко назвав можливого організатора

Замах на Мосійчука: Ляшко назвав можливого організатора Фото: Олег Ляшко (РБК-Україна)

Ляшко не виключає, що замах на Мосійчука міг зробити нардеп від "Опоблоку" Льовочкін

У Радикальної партії не виключають, що замах на народного депутата Ігоря Мосійчука міг організувати нардеп від "Опоблоку" Сергій Льовочкін. Про це заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко, повідомляє "Еспресо.TV".

Ляшко зазначив, що вважає вчорашній вибух у каналу "Еспрессо" замахом на Мосійчука, а також на команду і політичну позицію Радикальної партії.

За його словами, теракт могли влаштувати російські спецслужби, або навіть політичні опоненти радикалів, зокрема, причетним до цього може бути і колишній глава адміністрації президента Льовочкін.

"Мосійчук ініціював порушення кримінального розслідування проти Льовочкіна за незаконне збагачення. Мосійчук узгоджений на голову тимчасової слідчої комісії з розслідування справи Льовочкіна, який незаконно захоплював "Інтер". Я не виключаю, що це Льовочкін і його бандити могли організувати це напад", - заявив Ляшко.

Нагадаємо, раніше радник глави Міністерства внутрішніх справ Іван Варченко заявив, що у відомстві вважають, що у вбивстві народного депутата Ігоря Мосійчука був зацікавлений глава Чечні Рамзан Кадиров.

"Варіантів може бути багато. Замовник один - РФ. Є конкретні докази, які можуть підтверджувати те, що зацікавлені, зокрема заяви Рамзана Кадирова від 2014 року, в яких він прямо говорив про свої наміри вбити Мосійчука і деяких його колег", - заявив Варченко.