ua en ru

Купівля дверей: що може запропонувати великий дистриб'ютор?

Купівля дверей: що може запропонувати великий дистриб'ютор?

Великі дистриб'ютори вважають за краще співпрацювати з компаніями, що займаються виключно виробництвом вхідних і міжкімнатних дверей. Подібні інвестиції виправдовують себе, так як дозволяють запропонувати широкий асортимент потенційним клієнтам. Але це не всі переваги співпраці. Що ще може запропонувати великий дистриб'ютор?

Переваги покупки дверей у великого дистриб'ютора

Великий дистриб'ютор, підтримуючи імідж компанії, укладає договори поставки з виробниками, які позитивно зарекомендували себе на ринку.

Таким чином підтверджується гарантія якості товару. Двері сертифіковані: перевірені міцність і екологічність матеріалів, кріплень, вогнетривкість, механізми замків, стійкість до атмосферних впливів.

Широкий вибір

Окремо взятий виробник може спеціалізуватися на виготовленні одного типу дверей з певним дизайном, радикально відрізняється від продукції конкурента. Дистриб'ютор працює на потенційного клієнта, тому чим більше пропонований вибір, тим вище шанс укласти угоду.

Двері вхідні представляються в різних варіаціях: металеві (сталеві), дерев'яні, з підвищеним рівнем захисту, без захисту. Найвимогливіші покупці можуть знайти у великого імпортера вогнетривкі моделі.

Міжкімнатні двері пропонуються також різних формацій з широкою палітрою кольорів. Крім того, працюючи на імідж компанії і на потенційного клієнта, дистриб'ютор може запропонувати індивідуальне виготовлення вхідних / міжкімнатних дверей, з огляду на особливості сімейного / офісного інтер'єру.

Бюджетний варіант міжкімнатних моделей - двері з екошпон, вартість не перевищує 3000 гривень. Дорогі вироби з МДФ - тут ціна варіюється від 3700 до 60 000 гривен.

Мінімальна ціна вхідних дверей стартує від 4500 гривень, максимальна може досягати 50 тисяч. Ціна виробу складається з декількох показників: компанія-виробник, який використовується матеріал, ступеня захисту, системи відкривання, фурнітури, розмірів.

Додаткові пропозиції великого постачальника

За бажанням замовника надається можливість виїзду бригади заміряють на об'єкт для коректного підбору варіантів виробів.

Транспортування та встановлення дверей здійснюється службами компанії. Від останніх послуг не рекомендується відмовлятися. Компанія, яка безпосередньо працює з виробником, добре знає "слабкі" місця товару і дотримується всі нюанси перевезення і монтажу.