ua en ru

Поклонська допомогла Україні визначити кримських прокурорів-зрадників, - нардеп

Поклонська допомогла Україні визначити кримських прокурорів-зрадників, - нардеп Фото: Наталія Поклонська

"Прокуратура" Криму передала довідник зрадників-прокурорів

"Прокурор" Криму Наталія Поклонська допомогла Україні визначити кримських прокурорів-зрадників. Про це у своєму Facebook написав народний депутат України з фракції "Народний фронт" Георгій Логвинський.

"Кримінальне провадження проти 144 співробітників прокуратури Криму (зі списку 400 осіб, які фігурують у моїй заяві), перейшли на бік окупанта, відкрито, а я ж зовсім забув подякувати за це пані Поклонській... Дякую, псевдопрокурор, за несвідоме, але ефективне сприяння слідству! Завдяки вам скоро всі ваші колеги опиняться за ґратами. Виданий "прокуратурою" Криму довідник, який був нам переданий, є докладним списком зрадників України серед кримських прокурорів. Це серйозна допомога в зборі доказової бази. Тим самим Поклонська "злила" своїх колег по зраді", - написав він.

Как некрасиво получилось. Уголовное производство против 144 сотрудников прокуратуры Крыма (из списка 400 лиц, которые фи...

Posted by Георгий Логвинский on 19 травня 2015 р.

Нагадаємо, раніше військова прокуратура оголосила про підозру у державній зраді 144 працівникам прокуратури Автономної Республіки Крим, які перейшли на бік незаконної влади.