ua en ru

Поклонська особисто представить у суді справу про заборону Меджлісу

Поклонська особисто представить у суді справу про заборону Меджлісу Фото: Наталія Поклонська анонсує судовий розгляд заборони Меджлісу

Усі матеріали щодо Меджлісу зібрані і будуть передані до суду

Усі матеріали щодо визнання Меджлісу кримськотатарського народу екстремістською організацією і його заборони на території РФ зібрані і будуть передані до суду. Про це повідомила так званий "прокурор" Криму Наталія Поклонська, передає РИА Новости.

"До 3 березня нам необхідно надати всі матеріали, які у нас зібрані до цього позову. Ми 3 березня представляємо їх до Верховного суду, і далі буде призначено справу безпосередньо для розгляду судом уже в судовому засіданні за участю всіх сторін", - сказала Поклонська.

Вона підкреслила, що буде особисто представляти в суді сторону заявника. Відповідачем виступить перший заступник голови Меджлісу Наріман Джелялов, який представляє інтереси організації в Криму.

Нагадаємо, раніше прокурор-"няш-мяш" Поклонська звернулася до Верховного суду Криму з проханням визнати кримськотатарський Меджліс екстремістською організацією.