ua en ru

Луческу: Показуючи хороший футбол, ми не можемо змагатися з "Реалом" і ПСЖ

Луческу: Показуючи хороший футбол, ми не можемо змагатися з "Реалом" і ПСЖ Фото: Мірча Луческу

Румунський тренер нарікає на молодість "гірників"

Головний тренер донецького "Шахтаря" Мірча Луческу після гри з ПСЖ зазначив абсурдність результату, повідомляє сайт "Шахтаря".

"Результат дуже забавний. Думаю, ми не заслуговували цього. Для мене було важливо, щоб ми залишили приємне враження після сьогоднішнього матчу. Ми грали з двома дуже серйозними суперниками: "Реал" і ПСЖ - це команди, які створені для того, щоб виступати в Лізі чемпіонів! В них зібрані футболісти з великим досвідом у віці 25-30 років, які демонструють хорошу гру. У нашій же команді середня лінія - зовсім молоді хлопці від 18 до 23 років", - сказав Луческу.

"На самому початку нас збив з пантелику гол Орье, порушився ігровий ритм. Потім не реалізували моменти Гладкий і Кучер. У перерві я сказав футболістам, щоб вони більше ризикували, домінували, йшли в атаку. На жаль, не вдалося забити, хоча у нас були можливості, малюнок гри змінився. Наші молоді футболісти старалися, але поспішали. Не все вдавалося в цьому матчі. ПСЖ здобув перемогу абсолютно заслужено. Вони чудово використали свої моменти: три удари - три голи. Будемо грати за третє місце. Навіть показуючи дуже хороший футбол, ми не зможемо змагатися на рівних з "Реалом" і ПСЖ", - додав тренер.

Нагадаємо, матч завершився розгромною перемогою ПСЖ з рахунком 3:0.